MAGDALENES DE NATA I AROMA DE LLIMONA


Una de les coses que tenc més clares és que en res que es faci a mà hi ha la perfecció absoluta. És impossible. I en les magdalenes hi tenim un exemple ben clar. No n'hi ha cap que surti igual maldament omplim tots els paperets iguals. Tenc una amiga (aquesta entrada va per tu!) que quasi cada cap de setmana fa magdalenes, i sempre que m'ho diu pens que també m'agradaria menjar-ne alguna, però mai en faig. Fa uns dies vaig trobar una recepta que me va semblar que podria sortir bé, i no només això, si no que els ingredients són molt fàcils de trobar.


I sabeu què? Les magdalenes han quedat més que bé!!! Són molt flonjes, dolcetes i amb el toc aromàtic de la pell de llimona... mmmm... ideals per berenar. I això és el que he fet!

Recepta per unes 12 magdalenes:
- 175 gr de farina
- 125 gr de sucre
- 125 gr d'oli de girasol
- 50 gr de nata per montar
- 3 ous talla M
- la pell ratllada d'una llimona 
- 1/2 sobre de llevat en pols







Pas a pas (n'hi ha molt pocs):

1- Mesclau tots els ingredients secs per una banda i tots els líquids per una altra. El líquids els heu de mesclar fins que estiguin ben emulsionats.

2- A poc a poc anau afegint els sòlids als líquids fins que no quedin grumolls.

3- Posau les paneretes de les magdalenes dins el motlle i ompliu-les fins un poc més de la meitat. 

4- Un cop estiguin plenes, espolsau sucre pel damunt. Jo n'he posat poquet, n'hauria d'haver posat més per a que semblessin més magdalenes. La pròxima vegada ho faré!

Forn a 175º, anau vigilant que pugen molt! quan vegeu que estan daurades per sobre ja les podeu treure del forn.


I a menjar!!! Recordau que si no les consumiu el mateix dia les heu de guardar ben tancades perquè no duen conservants artificials, i si les deixau defora poden tornar dures ben aviat.

 




2 comentaris:

M'encanta veure comentaris, així que endavant!