CURSET DE MACARONS A ALMA'S CUPCAKES!


Dissabte sobre les 10,15 del matí i mig perduda per Madrid! No trobava el carrer Montesa número 10. Aquí era on anava a fer un curset de macarons en el taller de n'Alma Obregón, Alma's Cupckes. Vaig preguntar i de seguida me varen donar les indicacions per arribar. I què me vaig trobar quan vaig arribar? Aquest magnífic aparador!!! No me digueu que no és espectacular? Vaig tocar a la porta i em va obrir ella mateixa, n'Alma. Molt aguda. Tot d'una me va fer entrar i me va ensenyar el taller i els companys i companyes que tendria aquell dia.


En un principi tots estàvem una mica expectants, a veure què faríem, com serien els nostres companys... Però quan varen començar les explicacions de n'Alma tothom es va concentrar en la feina i amb moltes ganes. El curs era de macarons amb sabors de Nadal i ens va explicar que faríem macarons farcits de ganaché de xocolata i de crema de torró. Tots dos espectaculars!



Idò mans a l'obra! Ens rentàrem les mans i ens convertirem en mossets de la xef. Separàrem vermells de blancs d'ou, pesàrem els ingredients... i observàrem i escoltàrem bé les indicacions de la professora. Això dels macarons no és precisament fàcil!


Quan vàrem tenir la pasta dels macarons ens va ensenyar com fer-los de manera tradicional i també com fer formes com els homenets de neu, ossets, i corets. En la foto de baix ens veis en plena acció. Els tres homenets que veis que estan més junts són els que vaig fer jo, així vaig aprendre que no es poden fer tant junts perquè si no s'aferren (dels errors se n'aprèn!).


Quan vàrem tenir tots els macarons fets els vàrem deixar reposar una bona estona, ja que no es poden enfornar fins que són secs. I així aprofitàrem per fer els farcits: de crema de torró i de ganaché de xocolata, que podeu veure en aquestes fotos:




















N'Alma ens tenia preparats macarons de xocolata perquè poguéssim fer en Rudolf, i amb els que havíem fet i aquests darrers començàrem a decorar-los. Mirau quina xulada!



Perdonau les fotografies però són fetes amb el mòbil i no són de massa qualitat, però aquí teniu un primer pla d'un dels meus homenets de neu, súper xulo amb la seva bufanda.


I en Rudolf! Amb les seves banyes de pretzels!


Aquí els podeu veure a tots, més un macaron clàssic decorat amb glassa.


El segon treball va consistir en muntar un arbret de nadal amb les tapadores dels macarons. Per això ens va donar a cada una una forma cònica de porexpan. En aquesta foto veis la meva (al fons el tassó d'aigua que me va tocar, de les Monster's High!).


Per fer la tasca havíem de folrar el con amb la crema base del farcit, que era a base de mantega i anar enganxant els macarons sobre ella. Un cop estaven tots aferrats, vàrem fer decoracions amb glassa real i pasta de goma. La mare de n'Alma, na Mavi, estava tota l'estona atenta a que no ens faltés res i va trobar que per rematar l'arbre li podíem posar un llaçet. Ens en va dur de tots els colors i mides!





I així és com varen quedar tant el meu com el de les meves companyes i companys, jo els trob preciosos! Potser una mica carregats, però vaig estar encantada per ser la primera vegada que feia una cosa així.


Al final, ens vàrem poder endur tot el que havíem fet. A més, vàrem poder anar a la seva botiga, també la té online. En fi, que si no fos tan enfora repetiria. Me va agradar molt fer una cosa tan diferent i l'ambient que vaig experimentar allà!

Aquesta foto no és meva, és una de les fotos
 de David H. Morales, que també va assistir al curs.

2 comentaris:

M'encanta veure comentaris, així que endavant!