16 RECEPTES BEN ESTIUENQUES

Aquesta setmana he començat les vacances. De veres que enguany les necessitava. Tant perquè la feina enguany ha estat feixuga, com perquè la salut a finals de curs m'ha acompanyat de manera intermitent i desitjava que arribés aquest dia. Aquesta setmana per tant, no us duc cap recepta nova, necessit una miqueta de descans.

Això sí, us deix amb un recull de 16 receptes que crec que us poden servir en aquestes dates tan caloroses. Totes elles ja les he posat al blog, però de tant en quant és bo fer un repàs per veure el que hi ha fet, i per tant, el que encara queda per fer. Com us deia, aquestes receptes que us pos en aquesta entrada són ideals per fer-les durant aquestes setmanes de calor i de nins avorrits que no saben on s'han de posar. Pitjant amb el ratolí sobre el nom de cada recepta anireu directament a ella:

1- Cupcakes de gin amb llimonada: fa poques setmanes d'aquesta recepta, però és una combinació que no pot faltar a l'estiu.

2- Paquetets de mango i pinya: hi ha res més refrescant que aquestes dues fruites juntes?

3- Estrelles de formatge: una bona opció per dur a qualsevol sopar amb els amics. No en quedarà ni una!

4- Bols de xocolata: amb un bon gelat a dins no tendrà rival!

5- Merengues de llima: fàcils de fer, duren setmanes en bones condicions.

6- Bialys: podeu viatjar a New York? Jo tampoc, però amb aquesta recepta hi som una mica més a prop.

7- Pink lemonade: res més refrescant que una bona llimonada rosa! Assegurat!

8- Panada de salmó occitana: bona de fer, senzilla, ràpida i deliciosa. Perfecte per endur-se-la a qualsevol picnic.


9- Mug cake de vainilla i xocolata: una bona opció quan us vengui una cosa dolça de gust però no tingueu ganes d'encendre el forn.

10- Pastissets de xocolata i taronja: quedareu molt bé en una festa si presentau aquests pastissets, i podeu farcir-los del sabor que més us agradi!

11- Monkey bread pizza: teniu per casa nins avorrits? Els tendreu entretinguts una bona estona tallants, farcint, empaquetant, col·locant...

12- Cupcakes de llima i coco: si els feis versió mini seran  el complement ideal a qualsevol berenar d'estiu.

13- Pastissets de kiwi: a l'estiu aquest tipus de pastissos són fantàstics. El millor? Podeu posar qualsevol fruita, la vostra preferida!

14- Púding d'estiu: de veritat, no m'esperava que fos tan bo com va ser. Acompanyat de gelat de iogurt o de vainilla seran les postres insuperables!

15- Key lime pie: pastís de llima! Més fàcil impossible! Però guardau-lo a la gelera ben fresquet perquè du nata.

16- Cupcakes de xocolata i baileys: aquesta no és precisament una recepta molt estiuenca... però voleu dir que algú dirà que no a la xocolata "amb xispeta"?

Promet tornar amb noves receptes en breu!

Passau unes bones vacances!!!

2 comentaris:

  1. Ai que bé un repasset... molt refrescant!!!!
    Haurem de fer algo per llevar aquest caloret!!!
    Tonina

    ResponElimina

M'encanta veure comentaris, així que endavant!