BOSSA PERSONALITZADA


Ja us he contat alguna vegada que Pinterest és una gran font d'inspiració. I des que vaig veure aquestes bosses en vaig voler fer una. Trob que és una gran idea per fer un regal o per ser l'embolcall d'un regal. De tot d'una pot semblar que és molt complicada de fer. Al contrari! 

Des de fa dos anys (sí, dos anys, som un poc lenta per aquestes coses) estava confeccionant una manteta de patchwork. Me podeu creure si us dic que m'ha sortit call als dits que manejaven l'agulla. És un encàrrec per una nineta que és un bombó!


I a la fi l'he acabada! I ja la puc entregar a la seva mare que crec que l'espera amb tanta ansietat com la nina, hehehehe... I l'entregaré dins aquesta bossa. Què us sembla?

La manteta acabada!!! N'estic alabada!

Voleu saber com l'he feta? Aquí teniu els materials:

- Bossa de tela en blanc
- Pintura per tela (jo he utilitzat el color turquesa)
- Pinzells
- Blonda de paper
- Lletra impresa (la que necessiteu, en aquest cas he fet servir la "L", per fer-la més personalitzada)
- Llapis
- Paper de diari


Arremangau-vos!

1- Col·locau el paper de diari dins la bossa, ben pla.

2- Situau la blonda sobre un cantó de la bossa. Aguantau amb una mà mentre amb amb l'altre anau pintant amb el pinzell per sobre els forats de l'exterior de la blonda. Procurau no anar escampant la pintura amb el pinzell. És millor fer-ho amb petits tocs amb el pinzell en vertical sobre la superfície on pinteu. També és convenient que no carregueu massa el pinzell de pintura. Un cop acabat, retirau la blonda i deixau eixugar.

3- Imprimiu la lletra que volgueu (majúscula o minúscula i amb la font que vos agradi més). Jo he fet servir la font "MT Extra" per fer una "l" minúscula. Calcau-la amb el llapis en el centre que us haurà quedat en blanc en retirar la blonda.

4- Amb un pinzell petit anau omplint de pintura l'interior de la lletra fins a pintar-la del tot.

5- Deixau eixugar i seguiu les instruccions del pot de pintura per fixar bé el dibuix. Segurament us dirà que l'heu de planxar (anau en compte de posar una tela entre la bossa i la planxa!!!! Si no podeu fer un desastre).


I ja està! Senzillíssim!!! 

PD: Crec que aquesta tècnica és ben vàlida per aplicar-la sobre altres coses com camisetes, torcaboques, camins de taula... Estic pensant que per fer unes estovalles ben plantoses per una festa amb un tela llisa qualsevol quedaria genial! Aquesta idea me l'apunt...
PD2: Intentau cercar un blonda que tengui molts de foradets. El dibuix que us quedarà serà més plantós. La blonda que he fet servir per aquesta bossa la vaig comprar a Tiger

2 comentaris:

  1. Una xulada queda curt......és poc......mans d'angelet i cor d'or.......poca molt poca gent com tu, juani!!!!!!

    ResponElimina

M'encanta veure comentaris, així que endavant!