Avui començaré amb un consell: si podeu comprar un motlle per pastissos desmuntable bo, comprau-lo. No compreu material barat. Si no, si us passa el que m'ha passat a mi, no digueu que ningú us va avisar... Perquè el que ha passat a ca nostra ha estat un drama...
Un drama, sí. Imaginau: acabo de fer la mousse, obro la gelera, agafo el motlle, vaig cap a la gelera i... el motlle cedeix... Podeu imaginat com ha quedat la gelera, el terra, la meva roba i les sabates... Un drama...
En fi, qui avisa no és traïdor! I més quan proveu aquesta mousse, que entendreu com és que dic que és un drama! És bona de fer (no necessita forn), té molt pocs ingredients, és fresqueta i per aquesta calor que estam passant és la millor.
La sort és que amb les quantitats que us dono en surt per fer una mousse enorme i encara en queda per fer-ne unes quantes copes extres. Per això podreu veure a les fotos com queda en versió pastís i en versió copa individual, ja que després del desastre inicial encara en quedava per fer un minipastís i una copa.
Anem amb la recepta!
Ingredients:
- Bescuits fluixos (dels que es diuen "de soletilla")
- 1 l de nata
- 2 pots grossos de pinya amb el seu suc (no almívar)
- 1 paquet de gelatina de pinya (els dos sobres que du el paquet)
Pas a pas:
1- Obriu les dues llaunes de pinya, el suc d'una d'elles posau-lo al foc fins que bulli, i en fer-ho afegiu la gelatina fins que el fongui bé i ja el podreu treure del foc i reservau. El suc de l'altre llauna utilitzau-lo per banyar els bescuits.
2- Col·locau els bescuits en la base del motlle desmuntable.
3- Pujau la nata. Triturau les rodanxes de pinya.
4- Mesclau les tres coses: la pinya triturada, la gelatina fusa i la nata pujada.
5- Vessau amb molt de compte aquesta mescla sobre els bescuits per a què no s'aixequin.
6- Deixau-ho tot a la gelera vàries hores fins que hagi quallat. Desemmotllau.
7- Decorau amb rodanxes de pinya o amb nata muntada.
De veres, provau-la, sé que si us agrada la pinya us encantarà!
Bon profit!!!
PD: Si teniu algun diabètic per casa, en comptes de fer pastís podeu fer la versió en copes individuals sense el bescuit.
PD2: És molt millor que féu la mousse el dia abans de servir-la, us assegurareu que hagi quallat bé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
M'encanta veure comentaris, així que endavant!