TRENCACLOSQUES AMB PALS DE GELAT

                           

Vaja un dia dolent que fa avui! No pots anar a fer voltes perquè plou. No pots estar pel mig perquè hi ha bassiots per tot! I els que tenen nins petits... Mals de guardar, no, el següent! Cercau una cosa bona de fer per tenir entretinguts als nins una estona en dies com avui? O si no, heu de fer un detallet i voleu que sigui molt personal? 


Idò aquí ho teniu! Aquest taller és moooolt fàcil, i amb la col·laboració i la creativitat del més petits de la casa poden sortir vertaderes obres d'art, i detallets únics i irrepetibles.





Ho voleu fer? Necessitareu els següents materials:


- pals de gelat (els venen a qualsevol botiga de belles arts i fins i tot a papereries un poc especialitzades), 10 per cada trencaclosques
- pintura acrílica
- paper engomat (el celo també va bé)
- pinzells

Altres materials: potet amb aigua, llapis, goma d'esborrar i retolador permanent negre.



Arremangau.vos!

1- Primer de tot heu d'alinear els pals de gelat i els heu d'aguantar amb paper engomat perquè no es moguin mentre duri la feina. Feis-ho com veis a la imatge. Per cada trencaclosques n'he posat 10.


2- Dibuixau amb llapis el motiu que volgueu pintar. Procurau no pitjar molt fort, ja que si voleu esborrar o modificar el disseny ho podreu fer. Com veis, el disseny del moixet i del cuc no són ben bé com els he dibuixat en un primer moment.

                                      

3- Ara toca posar l'artista que teniu a dins a fer feina. Com deia Picasso, de nins tots som artistes, el que és difícil és continuar sent-ho en ser grans. Per tant, hem de despertar el nin interior! Aquest és l'aspecte que tendrà un cop estigui pintat. Podeu fer qualsevol motiu, però l'important és que en tots els palets hi hagi algun dibuix o motiu, així no quedarà buit.



4- I aquí teniu el darrer pas. Amb un retolador permanent negre definiu bé les formes que volgueu que quedin més clares. Com veis a la imatge, només he definit els animalets i els objectes que tenen al costat, però no el fons. Un cop fet això ja podeu treure el paper engomat del darrera...




... i a jugar!!!




2 comentaris:

  1. super original Juani........i els detalls de presentació guapissims!!!!!Una crack ;)

    ResponElimina

M'encanta veure comentaris, així que endavant!