MINI BUNDT CAKES DE PINK LEMONADE


Ja a l'estiu, quan us vaig ensenyar la llimonada rosa, us vaig dir que d'aquesta beguda també en feien pastissos i que tenia moooltes ganes de fer-lo. El cas és que a més de perquè em feia moltes ganes, tenc una raó especial. Aquest dijous la meva primera nebodeta, na Maria, ha complit el seu primer mes!!!


Imaginau com estam per ca nostra! Encantats i feliços és poc. És divina (quina tia seria si digués el contrari, però és que és ben cert), moreneta (amb un "pelazo" d'anunci), amb dits llargs i prims (d'artista)... en fi, que podria escriure sobre ella durant tota l'entrada. 


I per celebrar que ja fa un mes que va decidir néixer, demà ho celebrarem com toca. I és que no he vist millor recepta que aquesta per una nineta que ens ha robat el cor. És fresca, suau i rosa, si és que ho té tot! 


He seguit la recepta de I Love Bundt Cakes, que són unes especialistes en aquest tema, excepte en la cobertura, que l'he feta a la meva manera.

Ingredients: 

Per la coca
- 220 gr de mantega
- 350 gr de sucre
- 6 ous talla M
- la pell rallada de 2 llimones
- 2 iogurts de llimona
- el suc de dues llimones
- 420 gr de farina
- 10 gr de llevat en pols
- 5 gr de bicarbonat
- colorant rosa en pasta

Per la cobertura
- 100 gr de sucre en pols
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 cullereta de fraula (maduixa) en pasta
- colorant rosa en pasta

Pas a pas:

Per la coca
1- Mesclau la mantega, que haureu tengut a temperatura ambient, amb el sucre. En tenir-ho ben mesclat, afegiu els ous un a un fins a tenir-ho tot ben integrat.

2- Afegiu a la mescla el suc i la pell rallada de la llimona.

3- En un bol mesclau el llevat, el bicarbonat i la farina. Afegiu una tercera part d'aquesta mescla a la pasta. Quan estigui ben integrat, afegiu la segona part, i en estar aquesta, afegiu la tercera.

4- És el moment d'afegir el colorant. Això ho heu de fer a poc a poc, segurament amb mitja cullereta ja trobareu que el color és encertat, si no, afegiu una mica més amb un escuradents. Anau en compte perquè els colorants en pasta poden deixar pasta, dits i cuina de colors ben curiosos.

5- Forn a 180º, una mitja horeta o fins que l'escuradents surti ben eixut. Veureu que per fora els pastissos o bundt cakes queden torradets. La sorpresa ve quan el tallau i els convidats veuen el color rosa!

Per la cobertura
1- Mesclau tots els ingredients en un bol fins que la textura us agradi. Afegiu, això sí, el colorant molt a poc a poc, perquè tenyeix moltíssim i potser us passau amb el rosa.


Vessau la cobertura per sobre del pastís (o minipastissos o muffins...) i ja teniu el plat acabat!

Segueix així Maria! D'aquí uns mesos en podràs menjar tu de pastissos!


PD: Amb aquesta recepta he estrenat el meu primer motlle de bundt cake! En concret és el model Heritage Mini Bundt Pan. Com que en mig bol de pasta ja ha estat ple, amb la resta he decidit fer muffins, i n'han sortit 12.
PD2: Segurament m'he passat amb l'esprai desmotllant perquè han quedat moltes bombolletes. La pròxima vegada he de ser més moderada.

2 comentaris:

  1. Na Maria estarà ben feliç de tenir-te de tieta!!!Enhorabona per ca teva!!!! M'encanta la recepte,rosa i tot!!!!!! ;)

    ResponElimina

M'encanta veure comentaris, així que endavant!